Συναντάται στις 15:00, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η ομάδα των «προθύμων», με το τοπίο να είναι θολό εν συγκρίσει με το αν και ποιους τελικά εκπροσωπεί, με την κυβέρνηση σε πλήρη σύγκρουση με την πραγματικότητα, να προσπαθεί να τους παρουσιάσει ως εκπροσώπους της πλειοψηφίας, βλέποντας πάντως ότι ακόμα και τα δικά της νούμερα «δεν βγαίνουν».
Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ισχυρίστηκε ότι αυτοί που πάνε στο Μαξίμου, είναι η «πλειοψηφία» και επιχείρησε να πείσει ότι υπερτερούν της πανελλαδικής των 60 και πλέον μπλόκων, που περιλαμβάνουν τους αγρότες στα πανίσχυρα μπλόκα της Θεσσαλίας και τα μεγάλα αγροτικά μέτωπα της Μακεδονίας και της δυτικής Ελλάδας.
Παρέθεσε δε τους συμμετέχοντες (κάποιοι εκ των οποίων ωστόσο εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους, όπως έχουν καταγγείλει οι αγωνιζόμενοι αγρότες), καταδεικνύοντας την αλλεργία της κυβέρνησης στις συλλογικές αποφάσεις λέγοντας το «πάνε πια οι εποχές των συνελεύσεων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Oι αγρότες έφτασαν λίγο πριν τις 3 στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Η αντιπροσωπεία των «προθύμων» έφτασε στο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Λίστα με 25 ονόματα Η κυβέρνηση μιλά για «εκπροσώπους» 14 μπλόκων και φορέων, ενώ υπάρχει και λίστα με 25 ονόματα.
1.
Τσίλιας Χρήστος, γραμματέας Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης (Πράσινα Φανάρια) 2.
Λιολιόπουλος Αναστάσιος, πρόεδρος ΑΣΓ Δ.
Αλεξάνδρειας 3.
Βόλκος Νίκος, μέλος ΑΣΓ Δ.
Αλεξάνδρειας 4.
Τόπης Αθανάσιος, μέλος Α.Σ.
Αλεξάνδρειας 5.
Διαμαντόπουλος Αδαμάντιος, πρόεδρος Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου 6.
Παναγής Ιωάννης, αντιπρόεδρος Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου 7.
Παπαδόπουλος Γεώργιος, πρόεδρος Α.Σ.
Δήμου Πέλλας 8.
Δημητριάδης Νίκος, μέλος ΑΣ Δ.
Σκύδρας 9.
Τοπαλίδης Στέφανος, πρόεδρος ΑΣ Δ.
Σκύδρας 10.
Μπαλούκας Δημήτρης, πρόεδ...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr

































