Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας του προέδρου του Λιθοβουνίου Ημερομηνία:
Σήμερα 17/1/2026, 12:00 - Εμφανίσεις: 19
Στα χέρια των αρχών είναι o φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας του 50χρονου προέδρου του Λιθοβουνίου Μακρυνείας.
Αποτελεί 44χρονο άνδρα, ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στο θύμα όταν αυτός διερχόταν με το αυτοκίνητό του.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές μέσα στο όχημα.
Οι Αρχές πραγματοποίησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος και συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (17/1).googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε μέσα στο αμάξι καραμπίνα, με το φονικό να λαμβάνει χώρα σε ερημική περιοχή.
Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.
αναφέρονται σε «ραντεβού» που ίσως είχαν κλείσει θύτης και θύμα, με σκοπό να λύσουν προσωπικές διαφορές που φέρεται να είχαν το τελευταίο διάστημα.
Μάλιστα από τις Αρχές εξετάζονται, κατά πληροφορίες, ερωτικά κίνητρα για την δολοφονία....