Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
6 °C 67%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Βάργκα: «Ρεαλιστικός στόχος της ΑΕΚ η κατάκτηση του πρωταθλήματος»
Ημερομηνία: 3/2/2026, 09:12 - Εμφανίσεις: 49



Απέναντι στον Ολυμπιακό ο Μπάρναμπας Βάργκα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να το συνδυάσει με νίκη.

Ο Ούγγρος φορ μίλησε στο «Nemzeti Sport» της πατρίδας του για τα συναισθήματά του από τη χθεσινή βραδιά, για τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα αλλά και για τη μάχη του τίτλου.

Όσα δήλωσε ο Βάργκα: googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Αθήνα: «Ένας υπάλληλος του συλλόγου προσφέρθηκε να με βοηθήσει να επιλέξω διαμέρισμα την ημέρα που έφτασα και μου πρότεινε αμέσως τη Βούλα.

Όπως έμαθα, εδώ μένουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, είναι κοντά στη θάλασσα, περίπου είκοσι 5 με τριάντα λεπτά από το προπονητικό κέντρο, μια ωραία, ήσυχη γειτονιά.

Μου άρεσε αμέσως, οπότε νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ.

Η Αθήνα είναι ακόμα σχετικά άγνωστη για μένα, γιατί τις πρώτες μέρες τις πέρασα στην προπόνηση, μετά ήρθαν τα παιχνίδια, κινούμουν μεταξύ προπονητικού κέντρου και σπιτιού, και φυσικά γνώρισα το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά δεν έχω βγει ακόμα πολύ στην πόλη.

Θα έρθει κι αυτός ο καιρός, είμαι περίεργος.

Φυσικά όλοι ξέρουν πόσο όμορφη είναι, αλλά εγώ ακόμα δεν την έχω γνωρίσει πραγματικά.

Η αρραβωνιαστικιά μου γύρισε σπίτι μετά τις πρώτες μέρες για να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές, θα επιστρέψει σύντομα και τότε θα εξερευνήσουμε την πόλη μαζί».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Για το πρώτο του διάστημα στην ΑΕΚ: «Είναι εξαιρετικά.

Όλοι με υποδέχτηκαν θερμά, μπορείς να ρωτήσεις ελεύθερα, βοηθούν σε όλα.

Η επικοινωνία γίνεται στα αγγλικά, αν και υπάρχουν κάποιοι που μιλούν γερμανικά, αλλά και μαζί τους μιλάμε αγγλικά.

Αυτό δεν μου είναι κάτι καινούργιο, έτσι ήταν η καθημερινότητα και στη Φερεντσβάρος, σιγά σιγά γνωριζόμαστε.

Νιώθεις ότι με περίμεναν, ότι είχαν μεγάλες προσδοκίες από μένα, και φυσικά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους με καλά παιχνίδια και γκολ.

Πα...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
6 °C 67%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies