Άρης: Η 11άδα των «κιτρινόμαυρων» για το παιχνίδι με την Κηφισιά Ημερομηνία:
22/2/2026, 19:24 - Εμφανίσεις: 24
Άρης: Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακάτεψε την τράπουλα και απεφάνθη να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του σημερινού (22/2, 19:00) εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά για την 22η αγωνιστική της Super League.
Πέντε είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, μεταξύ των οποίων ο Καντεβέρε, που θα λάβει θέση πίσω από τον Κουαμέ.
Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Διούδης και Τεχέρο, ενώ αρχίζουν και οι Δώνης και Γκαρέ.
Επέστρεψε στην αποστολή και ο Μεντίλ.
Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Διούδη.
Ο Τεχέρο θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Φαντιγκά το αριστερό, ενώ οι Σούντμπεργκ και Φαμπιάνο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Οι Ράτσιτς και Γένσεν θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Γκαρέ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Δώνης στην αριστερή και ο Καντεβέρε πίσω από τον Κουαμέ, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι Καράι, Φρίντεκ, Μεντίλ, Κέρκεζ, Ρόουζ, Παναγίδης, Γιαννιώτας, Βοριαζίδης, Μπουσαΐντ, Νινγκ και Αλφαρέλα.
📄 Η αρχική μας εντεκάδα για τον αγώνα με την @KifisiaFC #ARISKIFISIA#ARISFC#StoiximanSuperLeague@Super_League_GR #Matchday22#VamosARIS@novibet pic.twitter.com/GXD4hZj5q8document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); — ARIS F.C.