Σα να παίζουν απο την αρχή... Ημερομηνία:
Σήμερα 2/3/2026, 16:28 - Εμφανίσεις: 27
Το διπλό στις Σέρρες, η ισοπαλία στον Βόλο και η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα που «βυθίζεται» όλο και περισσότερο μαζί με τον αστερίσκο του αγώνα της Τετάρτης για τον δικέφαλο του βορρά με την Κηφισιά μας φέρνουν πολύ κοντά σε ένα εντυπωσιακό φινάλε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και ένα εντυπωσιακό φινάλε με τα πλέι οφ που έρχονται.
Πλέι οφ που όπως όλα δείχνουν έπειτα από την υποχώρηση του Λεβαδειακού και άνοδο του Παναθηναϊκού θα φέρει το big-4 σε «σύγκρουση».
Ολυμπιακός και ΑΕΚ στους 53 λοιπόν, 50 ο ΠΑΟΚ με την δυνατότητα αν νικήσει την Κηφισιά (δεν θα είναι εύκολο) να τους πιάσει και αυτός με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη να έρχεται για να δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην τελική κατάταξη.
Μπορεί όπως ξεκάθαρα φαίνεται τα πάντα να κριθούν στα απανωτά ντέρμπι των πλέι οφ όμως η πρωτιά στην κανονική περίοδο μόνο αδιάφορη δεν είναι.
Το μπόνους άλλωστε της ισοβαθμίας μπορεί, σε μια σεζόν που όλα είναι ρευστά και οι διαφορές οριακές, να κρίνει πολλά στο φινάλε.
Όπως και να έχει πάει σε ένα… νέο μικρό πρωτάθλημα 9 αγωνιστικών όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει, αν δεν «αυτοκτονήσει» στο φινάλε της κανονικής περιόδου, το ρόλο του ρυθμιστή, η ΑΕΚ το βάρος της Ευρώπης σε ένα Κόνφερενς που θα μπορούσε να φτάσει ψηλά βάσει της δυναμικής των ομάδων που υπάρχουν στην διοργάνωση ενώ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μπουν μετά από πολύ καιρό στην διαδικασία του ενός αγώνα την εβδομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Με την ΑΕΚ να είναι η χαμένη της αγωνιστικής καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Βόλο σε ένα γήπεδο γεμάτο οπαδούς της και απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει κάνει «σεφτέ» στο 2026, σε ένα διάστημα μάλιστα που στα… χαρτιά έχει το πιο βατό πρόγραμμα από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Με τον Ολυμπιακό να έχει ως αβαντάζ το know how της πίεσης του πρωταθλητισμού και μια μεγάλη ευκαιρία κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ την Κυρι...