Ο Τσιτσιπάς έμεινε εκτός κορυφαίας 50άδας μετά από οκτώ χρόνια Ημερομηνία:
Σήμερα 16/3/2026, 17:44 - Εμφανίσεις: 17
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποχώρησε άλλες οκτώ θέσεις και είναι πλέον στο Νο 51 -με 995 βαθμούς- στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, που ανακοινώθηκε σήμερα.
Ο 27χρονος πρωταθλητής μένει έτσι εκτός Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια (Απρίλιος 2018).
Αμετάβλητη έμεινε στο μεταξύ η πρώτη τριάδα, με τον Κάρλος Αλκαράθ, να προηγείται, με τον Γιανίκ Σίνερ όμως να κατακτά το Indian Wells και να μειώνει τη διαφορά από την κορυφή.
Η πρώτη δεκάδα της κατάταξης και ο… Τσιτσιπάς:googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); 1.