Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
3 °C 81%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 3-0 σετ: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «πράσινοι» μετά από 16 χρόνια
Ημερομηνία: Σήμερα 19/3/2026, 20:44 - Εμφανίσεις: 24



Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος από τον ΟΦΗ σε σερβίς, μπλοκ και επίθεση, νίκησε δικαίως με 3-0 σετ τον ΟΦΗ στο κλειστό της Νεάπολης και προκρίθηκε στον τελικό του Allwyn Final-4 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 16 χρόνια.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα διεκδικήσουν το έκτο Κύπελλο Ελλάδας (1982, 1984, 1985, 2007, 2008, 2010) απέναντι στον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, που συνθέτουν ο Φλοίβος Παλαιού Φαλήρου και ο Πανιώνιος (20:00) Ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου για τελευταία φορά το 2010, στο Τροκαντερό, όταν κατέκτησαν τον τίτλο μετά από έναν απίστευτο αγώνα με τον Ολυμπιακό (3-2) που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Έξι άσσοι στο πρώτο σετ οι «πράσινοι» Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός με άσσο του Βουλκίδη ξαναχώρησε για πρώτη φορά με +3 (7-10) και στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Γιάτσουκ με τον Πρωτοψάλτη.

Με σέρβερ τον Ουκρανό ακραίο το τριφύλλι ξέφυγε με 9-17, ενώ ο αρχηγός της ομάδας έδωσε ηρεμία στην υποδοχή μαζί με τον Χανδρινό.

Ο Πρωτοψάλτης με τον έκτο άσσο του Παναθηναϊκού στο σετ ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (12-22), για να γίνει το 0-1 με 13-25.

Έχτισε από νωρίς διαφορά και έφτασε εύκολα στο 0-2 ο Παναθηναϊκός Στο δεύτερο σετ με κόντρα επίθεση του Νίλσεν και μπλοκ του Βουλκίδη ο Παναθηναϊκός έχτισε από νωρίς διαφορά πέντε πόντων (4-9).

Με παράβαση στο φιλέ από τον Μίτιτς το σκορ έγινε 7-16, με τον ΟΦΗ να βγάζει αντίδραση και να μειώνει σε 11-16, αλλά ο Μιχαήλοβιτς πάτησε την γραμμή των τριών μέτρων σε κόντρα επίθεση χωρίς στημένο το αντίπαλο μπλοκ, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει και άλλο το σκορ για τους κρητικούς.

Με άσσο του Πρωτοψάλτη και μπλοκ του Νίλσεν ο Παναθηναϊκός είχε οκτώ σετ μπολ (16-24), ο Σταθέλος με μπλοκ μείωσε σε 18-24 αλλά στην επόμενη φάση ο Μίτιτς έχασε το σερβίς για το 18-25.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2");...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
3 °C 81%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies