Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
4 °C 81%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Dubai B.C. - Παναθηναϊκός 104-107: «Κλειδώνει» την πρόκριση με σούπερ Ναν και Χέις-Ντέιβις (vid)
Ημερομηνία: Σήμερα 25/3/2026, 00:52 - Εμφανίσεις: 18



Η Dubai B.C.

υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο Σεράγεβο της Βοσνίας για την 33η αγωνιστική της Euroleague, με σκοπό να τον φτάσει στην βαθμολογία στις 18 νίκες, όμως οι Χέιζ-Ντέιβις και Ναν είχαν άλλα σχέδια… Με συνολικά 43 πόντους και οι 24 από αυτούς στα τελευταία 6:15 της τέταρτης περιόδου, οι Αμερικανοί κλείδωσαν την υπόθεση δεκάδα για τους Πράσινους (19-15) και άφησαν τους Άραβες στο 17-16.

Η ομάδα του Γκόλεματς ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι, με τον Ντζάναν Μούσα να βάζει φωτιά στο καλάθι των Πράσινων, τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με τους 13 από τους 26 πόντους του Ντουμπάι.

Οι Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και Τσέντι Οσμάν όμως ηγήθηκαν του Τριφυλλιού επιθετικά και είχαν αρχίσει την δεύτερη περίοδο όντας πίσω μόλις με έναν πόντο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο πήρε μπρος ο Ντουέιν Μπέικον, ο Μούσα «έσβησε» και οι γηπεδούχοι εντοπίστηκαν μπροστά με 41-31.

Ο Οσμάν όμως επέστρεψε στο παρκέ, έφτασε τους 14 πόντους και έριξε την διαφορά στους τρεις.

Πέρα από τον Τούρκο, ο Ματίας Λεσόρ είχε 10 πόντους και ο Τζέριαν Γκραντ 6 με 3 ασίστ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν αρχίσει ανταλλάσσοντας καλάθια, με τους Μπερτάνς και Ναν πρωταγωνιστές.

Μέχρι που στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου, μετά από τρίποντο του Σλούκα η Dubai B.C.

διαμαρτυρήθηκε έντονα για βήματα του Λεσόρ και ο Ντιφαλά έδωσε τεχνική ποινή και στον πάγκο της ομάδας και στον Μπερτάνς.

Έτσι οι Πράσινοι με 35 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο πήγαν στην τέταρτη περίοδο με προβάδισμα έξι πόντων.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού όμως (Μπέικον), πέτυχε εννέα συνεχόμενους πόντους και έβαλε μπροστά την ομάδα του με 84-83.

Στην τελική ευθεία του αγώνα, ο Ναν και ο Χέιζ-Ντέιβις πήραν όλες τις αποφάσεις στην επίθεση, με τον πρώτο μάλιστα να κάνει τρομερό κάρφωμα και ο δεύτερος στη συνέχεια με τρίποντο να κάνει το 91-95, με 3 λεπτά για το τέλος.

Μάλιστα οι δυο τους πέτυχαν όλους τους πόντους των Πρα...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
4 °C 81%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies