Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
11.5 °C 31%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Βγάζουν από διεθνείς τους Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο
Ημερομηνία: Σήμερα 25/5/2026, 18:08 - Εμφανίσεις: 22



Ενώ είναι στον αέρα το θέμα της παραμονής του Στεφάν Λανουά στην ΚΕΔ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κυκλοφορούν ονόματα διαιτητών ως υποψήφιοι για άνοδο στον πίνακα της Super League, όπως και άλλα σχέδια για το μέλλον.

Παραμένει άγνωστο από πού πηγάζουν όλες αυτές οι διαρροές που δείχνουν να απαξιώνουν του Λανουά και τους λοιπούς αρμόδιους της διαιτησίας αλλά θα σταθούμε ιδιαίτερα στην πληροφορία ότι θέλουν να βγάλουν από διεθνείς τους Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) και Γιάννη Παπαδόπουλο (Μακεδονίας).

Ναι, κυκλοφόρησαν μέχρι και «μαύρη λίστα» με διαιτητές.

Το περίεργο, έως και καταγέλαστο, της όλης υπόθεσης είναι ότι οι πίνακες των διεθνών στέλνονται τον Σεπτέμβριο και σα να μην έφτανε αυτό δεν έχουν στελεχωθεί καν οι πίνακες των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Super League για την επόμενη σεζόν.

Άραγε, με ποια κριτήρια θα γίνουν, ενώ διαρρέουν τόσα ονόματα πριν από την συνεδρίαση της ΚΕΔ; Εκαναν «καφενείο» μεταξύ τους και έλεγαν θα βάλουμε αυτόν ή θα βγάλουμε τον άλλον; Η διαρροή για τους Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο έγινε με αφορμή τους ορισμούς τους σε διεθνείς φιλικούς αγώνες.

Ο 44χρονος Παπαδόπουλος ορίστηκε (1/6) να σφυρίξει τον αγώνα Βουλγαρία-Μαυροβούνιο και ο 46χρονος Σιδηρόπουλος το ματς Βέλγιο-Τυνησία (6/6).

Όπως προκύπτει από όσα κυκλοφορούν θα είναι τα τελευταία τους παιχνίδια εκτός συνόρων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Πάντα με βάση όσα κυκλοφορούν δεν πρόκειται να σφυρίξουν εντός Ελλάδας.

Τους έχουν τελειωμένους και από τον πίνακα της Super League και τους «δείχνουν», πάντα μέσω διαρροών, τον μονόδρομο του VAR.

Θυμίζουμε ότι πέρσι δεν δέχθηκε κανείς να στελεχώσει τον πίνακα των ειδικών του VAR, πλην των Κουμπαράκη (Κυκλάδων), Πουλικίδη (Δράμας).

Δεν στεκόμαστε στο ποιοι διαιτητές πρέπει να μείνουν ή να αποχωρήσουν, ή στα πρόσωπα των ρέφερι που θέλουν να «καθαρίσουν» από την διαιτησία.

Εκείνο που απασχολεί είναι γιατί υπάρχουν διαρροές όταν ο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
11.5 °C 31%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies