Γουόκαπ: «Θέλω το back to back με τον Ολυμπιακό» Ημερομηνία:
Σήμερα 19/6/2026, 00:12 - Εμφανίσεις: 17
Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ένας εκ των παικτών που εντοπίστηκαν στο Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament στο «Μάκης Λιούγκας».
Ο έμπειρος γκαρντ έβαλε ψηλότερα τον πήχη για την επόμενη χρονιά: «Θέλω το Triple Crown και το Back to back στη Euroleague με τον Ολυμπιακό», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουόκαπ: – Σου θυμίζουν τα παιδικά σου χρόνια βλέποντας τα παιδάκια να παίζουν εδώ μπάσκετ; «Για την ακρίβεια μου θυμίζουν τα χρόνια που βρίσκομαι τώρα.
Διότι δεν παίζω τόσο για το συμβόλαιό μου ή τον μισθό μου από τον εργοδότη μου, αλλά για μένα και την αγάπη μου για το παιχνίδι».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); – Αν πάντως κάποιος χρειαστεί σουτέρ όπως είδαμε και στους τελικούς θα μπορούσε να υπολογίζει σε σένα; «Είμαι έτοιμος! Έχω τα παπούτσια μου στο αυτοκίνητο και είμαι έτοιμος να παίξω!».
– Το καλοκαίρι πάντως είναι περίοδος ξεκούρασης και αποφόρτισης έτσι;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Είναι μια περίοδος για να ξεφύγεις από την ένταση των αγώνων, αλλά είναι περίοδος για να βελτιωθείς στα ατομικά σου χαρακτηριστικά, να φροντίσεις το σώμα σου.
Δεν έχεις την πίεση του καθημερινού προγράμματος της προπόνησης και των αγώνων».
-Ήταν πάντως μια καταπληκτική χρονιά για τον Ολυμπιακό.
Κατακτήσατε σχεδόν τα πάντα.
«Πήραμε σχεδόν τα πάντα.
Όχι όλα και αυτός θα είναι ο στόχος μας για την επόμενη σεζόν.
Να κατακτήσομε όλους τους τίτλους.
Το τριπλ κράουν είναι ένας μεγάλος στόχος και στα αποδυτήρια είπαμε πως έχομε μεγάλη φιλοδοξία για να τον πετύχουμε.
Θέλουμε φυσικά να κάνουμε το back to back στην Ευρωλίγκα».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); – Ακούγεται πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τους Μοντέρο και ΜακΚιντάιρ.
Πως σου φαίνεται αυτό το σχήμα αν βέβαια ολοκληρωθούν οι μεταγραφές; «Δεν θέλω να συμμ...