Η κατάσταση στην Τότεναμ θυμίζει «ηφαίστειο» λίγο πριν την… έκρηξη και η δεύτερη ήττα (σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος) των Λονδρέζων έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στους spurs.
Η Νιούκαστλ πέρασε άνετα από το Λονδίνο επικρατώντας των πρωτευουσιάνων με 2-0 και ο τεχνικός της Τότεναμ, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αισθάνεται ήδη μεγάλη πίεση.Η Τότεναμ γλύτωσε στο φινάλε πέρυσι τον υποβιβασμό και οι οπαδοί της περίμεναν φέτος μια αγωνιστική «μεταμόρφωσε» αλλά οι δύο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, αποδεικνύουν πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα.
Ο Ντε Τσέρμπι έστειλε «σκληρό» μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται παίκτες της ομάδας του, εστιάζοντας στη νοοτροπία.
«Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι πως η νοοτροπία δεν αγοράζεται» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ιταλού προπονητή, μια τοποθέτηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι επί της ουσίας «άνοιξε τον ασκό του Αιόλου» στην ομάδα του Λονδίνου.
Όταν ένας προπονητής αναφέρεται στη νοοτροπία, στον τρόπο σκέψης που έχουν οι παίκτες του, τότε καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πως το κλίμα μόνο ιδανικό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο Ντε Τσέρμπι «έδειξε» παίκτες του ως υπεύθυνους για τις δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και αυτή η κίνηση του Ιταλού προπονητή, ερμηνεύτηκε από πολλούς οπαδούς της Τότεναμ ως προσπάθεια να βγάλει εαυτόν εκτός «κάδρου» ευθυνών.
Ως γνωστόν τρεις παίκτες της ομάδας του Λονδίνου ζήτησαν ν’ αποχωρήσουν (Ριτσάρλισον, Σαρ και Ντάνσο) και το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Ιταλό προπονητή, καθώς τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν πως είναι το πρώτο φαβορί για απόλυση στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.
Ως τώρα πάντως δεν διαφαίνεται από κάποιο ρεπορτάζ ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει θέσει υπό διερεύνηση πιθανότητα απομάκρυνσης του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ.
Είναι όμως δεδομένο πως οι spurs αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα και ο Ιταλός προπονητής δείχνει στην παρούσα...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































