Μπέτις-Παναθηναϊκός 4-0: Το όνειρο έγινε εφιάλτης από τον Λαφόν Ημερομηνία:
Σήμερα 20/3/2026, 00:04 - Εμφανίσεις: 13
Το όνειρο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League, μετράπηκε σε εφιάλτη για τον Παναθηναϊκό.
Η Μπέτις τον συνέτρεψε 4-0 στη ρεβάνς τον απέκλεισε εμφατικά, σε μία ρεβάνς που οι πιο πολλοί «πράσινοι» φάνηκαν ανέτοιμοι για τις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού ραντεβού.
Εκός από την αδιαμφισβήτηση ποιότητα των «μπέτιγκος» και την κακή απόδοση των παικτών του Μπενίτεθ, ο Αλμπάν Λαφόν υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής σε άλλο ένα ευρωπαϊκό ματς.
Ο Ιβοριανός «κρέμασε» το Τριφύλλι στο 2-0, δεχόμενος γκολ από ένα χλιαρό μακρινό σουτ του Άμραμπατ.
Όταν μία ομάδα έχει ανάγκη από τον τερματοφύλακα της να την κρατήσει όρθια σε ένα δύσκολο τάιμινγκ, ο Παναθηναϊκός αντίθετα παραχωρεί εύκολο προβάδισμα στον αντίπαλο του.
Ο Λαφόν φερει ευθύνη σε δύο από τα τρία γκολ που δέχτηκε από τη Βικτόρια Πλζεν και καταδίκασε οριστικά τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στο «Καρτούχας».
Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που οι άνθρωποι του Συλλόγου επιβάλλεται να λύσουν το καλοκαίρι με την απόκτηση ενός αξιόπιστο «άσσου».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Στο… ταμείο του ζευγαριού, η Μπέτις ήταν το φαβορί και προκρίθηκε.
Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν εξάντλησε τις πιθανότητες του και δεν ταξίδεψε ποτέ πνευματικά στην Ανδαλουσία.
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) O Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε στο 5′ όταν ο Πελίστρι βγήκε στο τετ-ε-τετ και πλάσαρε, όμως ο Πάου Λόπεζ απέκρουσε.
Η Μπέτις έφτασε κοντά στο γκολ στο 7′ όταν ο Άντονι μόνος στην περιοχή, πλάσαρε πάνω στον Λαφόν.
Αλλά το 1-0 δεν αποφεύχθηκε στο 8′.
Ο Κούτσο σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στρώθηκε στον Ρουμπιάλ που ήρθε από πίσω και με εξουδετερωμένο τον Λαφόν, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Μπέτις απείλησε ξανά με μακρινά σουτ των Φορνάλς και Κο...