Ο Παναθηναϊκός έβαλε διορία για τον Κρίστιανσεν Ημερομηνία:
Σήμερα 7/7/2026, 13:16 - Εμφανίσεις: 8
Μία θέση, μία προθεσμία, ένα δίλημμα.
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε εβδομάδα αριστερού μπακ και δίνει στον εαυτό του περιθώριο ως την Τετάρτη.
Σκοπός να κλείσει ο παρτενέρ του Γιώργου Κυριακόπουλου στην αριστερή πλευρά της άμυνας.
Και το όνομα που κυριαρχεί στην υπόθεση ακούει στο «Βίκτορ Κρίστιανσεν».
Ο 23χρονος διεθνής Δανός της Λέστερ παραμένει η πρώτη επιλογή.
Τον θέλει ο Τζέικομπ Νίστρουπ, τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Κοπεγχάγη, και ο ίδιος ο παίκτης έχει επικοινωνήσει την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα.
Ως εδώ τα εύκολα.
Από εκεί και πέρα, η υπόθεση σκοντάφτει σε ένα σημείο που δεν λύνεται με τις καλές προθέσεις.
Το δίλημμα δανεισμού-πώλησης του Κρίστιανσεν Ο Παναθηναϊκός θέλει δανεισμό με οψιόν αγοράς.
Η Λέστερ δεν το δέχεται και συζητά μόνο για πώληση, με τις απαιτήσεις της να κινούνται στα 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ.
Το Τριφύλλι έχει μεταφέρει εδώ και μέρες στους Άγγλους πως σε τέτοια βάση δεν προχωρά.
Το μόνο που θα μπορούσε να ξαναανοίξει τη συζήτηση είναι μια υποχώρηση της Λέστερ προς τον δανεισμό με οψιόν αγοράς που δεν θα είναι υποχρεωτική.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Όπως αναφέρουν πληροφορίες, την κίνηση αναλαμβάνουν πλέον οι εκπρόσωποι του παίκτη.
Θα έρθουν σε επαφή με τη Λέστερ για να εξηγήσουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπλοφάρει και ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει τη μεταγραφή.
Η κατάληξη κρέμεται από το αν οι Άγγλοι θα δεχτούν να αλλάξουν στάση μέσα στο επόμενο διήμερο.
Το plan B στο τραπέζι Ο προγραμματισμός, πάντως, δεν αναμένει.
Αν έως την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη, δεν αλλάξουν τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει άμεσα την εναλλακτική του, ώστε να μη χαθεί χρόνος.
Στον κατάλογο έχουν γραφτεί αρκετές περιπτώσεις.
Ο Ζαγαρίτης παραμένει στο κάδρο, όμως η Χέρενφεν τον κοστολογεί κοντά στα 5 εκατομμύρια, ποσό που θεωρείται υπερβολικό για τη θέση.
Έχουν ακουστεί ακόμα ο Άαρονς της Τζένοα και ο Κροάτης Πέρκοβιτς, ενώ η πρόταση για τον Βήχο...