ΚΑΙΡΟΣ · LIVE31.7°CΣχεδόν αίθριος46% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Πολιτισμός - Τουρισμός
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Πίνω μέχρι και 14 μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 49

Για την μεγάλη του αδυναμία στο ποτό μίλησε δημόσια ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Ο 65χρονος Γάλλος, ο οποίος υποδύεται τον Ντομινίκ Στρος-Καν στη νέα ταινία Welcome To New York, υποστήριξε ότι πίνει έως και 14 μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα, ξεκινώντας από τις 10 το πρωί!

«Όταν βαριέμαι, πίνω. Εκτός από κάποιες περιστασιακές στιγμές υποχρεωτικής αποχής. Έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση μπαϊπάς (πέντε φορές), και εξαιτίας της χοληστερίνης, πρέπει να είμαι προσεκτικός» δήλωσε στο γαλλικό περιοδικό So Film.

«Τέλος πάντων, δεν θα πεθάνω κιόλας. Τουλάχιστον όχι τώρα. Εξακολουθώ να έχω ενέργεια. Αλλά όταν αρχίζω το πιοτό δεν μπορώ να πιω σαν φυσιολογικό άτομο. Μπορώ να καταπιώ 12, 13, 14 μπουκάλια την ημέρα! Όμως ποτέ δεν είμαι εντελώς μεθυσμένος» υποστήριξε ο Ντεπαρντιέ.

«Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπνάκος 10 λεπτών και... βουαλά! Μια γουλιά κρασί ροζέ και αισθάνομαι φρέσκος σαν μια μαργαρίτα! Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι όταν αρχίζω να μετράω, οι γιατροί αρχίζουν να ανησυχούν».

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος έχει ιδιόκτητο αμπελώνα του, περιέγραψε μια «τυπική ημέρα» κατανάλωσης αλκοόλ: «Ξεκινώ με σαμπάνια ή κόκκινο κρασί πριν από τις 10 το πρωί. Μετά πάλι σαμπάνια. Ακολούθως παστίς, ίσως μισό μπουκάλι. Κατόπιν τρώω φαγητό, το οποίο συνοδεύω με δύο μπουκάλια κρασί. Το απόγευμα πίνω σαμπάνια, μπύρα, και περισσότερο παστίς, περίπου στις 5 μ.μ., για να τελειώσω το μπουκάλι. Αργότερα βότκα ή και ουίσκι».

«Σκότωσα δύο λιοντάρια στην Αφρική»

Ο γάλλος ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει σκοτώσει δύο λιοντάρια στη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Αφρική.

«Σκότωσα δύο λιοντάρια και κατάλαβα γιατί το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς της ζούγκλας. Βέβαια ήμουν σε νόμιμη αυτοάμυνα».

«Οδηγείς και η μηχανή (του αυτοκινήτου) σβήνει. Βγαίνεις έξω και, προχωρώντας, πέφτεις πάνω σε αυτά τα ζώα. Έτσι πυροβολείς, μόνο και μόνο για να τα τρομάξεις. Αυτά δεν κινούνται. Δεν ήμουν εκεί για κυνήγι. Ήμουν στην Αφρική για την Αφρική» κατέληξε ο Ντεπαρντιέ.

Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 31.7 °C · 46%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies