Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
6 °C 67%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Πολιτισμός - Τουρισμός
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Πήγαινε στο Μουσείο για... δώρα
Ημερομηνία: 19/12/2017, 09:56 - Εμφανίσεις: 61

Μια σύντομη στάση στο πωλητήριο ενός μουσείου ή πολιτιστικού οργανισμού ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την κάθε επίσκεψη. Αντικείμενα, αντίγραφα, κοσμήματα, αξεσουάρ, παιχνίδια και βιβλία, εμπνευσμένα από τις συλλογές και τα εκθέματα, είναι πάντα εκεί, όχι μόνο για να κάνουν πιο art την καθημερινότητα, αλλά και για να προσφέρουν ιδέες για δώρα.

To ΒΗΜΑgazino με αφορμή τις ημέρες των γιορτών διάλεξε ένα αντικείμενο από κάθε πωλητήριο για να πάρετε ιδέες περί του τι μπορείτε να χαρίσετε σε αγαπημένα πρόσωπα ή στον εαυτό σας.



Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
(Καλλιρρόης και Αμβρ. Φραντζή)

Κατάλογος Αντίδωρον, Η συλλογή του ΕΜΣΤ, documenta 14, Friedericianum, Κάσελ, «Το ΕΜΣΤ στον Κόσμο 2», ελληνική και αγγλική έκδοση (€10).

Βιβλία, κατάλογοι και εκπαιδευτικά έντυπα από εκθέσεις του ΕΜΣΤ, γραφική ύλη από ανακυκλωμένο χαρτί, αφίσες, κάρτες και σελιδοδείκτες με έργα που υπάγονται στη συλλογή του μουσείου, αξεσουάρ, κοσμήματα και γούρια από νέους δημιουργούς αποτελούν τη «μαγιά» για το πωλητήριο-νεοσσό του μουσείου που κοσμεί τη Συγγρού. Το πωλητήριο, που ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από λίγες μόλις ημέρες, στο πρώτο βήμα του προτείνει μια μικρή σειρά προϊόντων, προάγγελο για το επικείμενο καθολικό άνοιγμά του το 2018.




Μουσείο Μπενάκη
Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό ταρανδάκι, δημιουργία της Ρίτσας Αναστασιάδου, που διατίθεται σε διάφορα χρώματα, στο πωλητήριο της Πινακοθήκης Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, στην Κριεζώτου 3 (€62).

Από το 1977 το πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, το πρώτο μουσειακό υποκατάστημα που λειτούργησε στην Ελλάδα, υποστηρίζει οικονομικά τις δραστηριότητες του μουσείου και συνεχώς επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Σήμερα λειτουργούν τέσσερα πωλητήρια, στο κεντρικό κτίριο της Κουμπάρη στο Κολωνάκι, στο κτίριο της οδού Πειραιώς, στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και στην Πινακοθήκη Γκίκα στην Κριεζώτου.

Επιλογέ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Πολιτισμός - Τουρισμός"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Πολιτισμός - Τουρισμός"
ARTICLES
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
6 °C 67%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies