Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης



Ασθενής βροχή
4.5 °C 81%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Βιολάντα: Οι 5 γυναίκες θύματα της ανείπωτης τραγωδίας
Ημερομηνία: Σήμερα 27/1/2026, 13:56 - Εμφανίσεις: 18



Συγκλονισμένη η χώρα από την ανείπωτη τραγωδία που κατεγράφη τα ξημερώματα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της μπισκοτοβιομηχανίας Βιολάντα στα Τρίκαλα, οδηγώντας στον θάνατο 5 εργαζόμενες.

«Η γυναίκα μου ήταν αξιόλογη σύζυγος και μάνα, στο μεροκάματο, αγωνίστρια της ζωής, παλέψαμε πάρα πολύ.

Πήγανε τζάμπα» Πέντε γυναίκες που πήγαν για το μεροκάματο και δεν γύρισαν ποτέ.

Πέντε γυναίκες που εργάζονταν νύχτα για να στηρίζουν τις οικογένειές τους, να φροντίζουν τα παιδιά τους την ημέρα ή για να συμπληρώσουν τα ένσημα για να βγουν στη σύνταξη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η Έλενα, η Σταυρούλα, η Βάσω, η Αναστασία και η Αγάπη, ήταν οι 5 σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, μητέρες και σύζυγοι που άφησαν την τελευταία τους πνοή από την έκρηξη ενώ δούλευαν.

Πριν από 6 μήνες ήρθε από τη Γερμανία η 56χρονη Αναστασία Η 56χρονη Αναστασία Νάσιου, μητέρα τριών αγοριών έμενε χρόνια στη Γερμανία πριν πιάσει δουλειά στη βιομηχανία.

Μετρούσε αντίστροφα για τη σύνταξη της αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

«Το κορίτσι μου… το κορίτσι μου» λέει κλαίγοντας η μητέρα της περιγράφοντας ότι «είχαμε μιλήσει την Κυριακή και μου είχε πει θα πάει στη Βιολάντα να κόψει την πίτα και της είπα «να περάσεις καλά».document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Η Αναστασία δούλευε από το 1989 στη Γερμανία, πήρε σύνταξη ο σύζυγός της και ήρθε μαζί του.

Τη δουλειά που έκανε στη Γερμανία την έκανε και εδώ, γι’ αυτό και την προσέλαβαν αμέσως» περιγράφει από πλευράς του ο πατέρας της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Σύμφωνα με τον ίδιο, η 56χρονη κόρη του εργαζόταν νυχτερινή βάρδια γιατί «ήταν νέα, είχε προσληφθεί το καλοκαίρι, έκανε υπομονή για το μεροκάματο μέχρι να συμπληρώσει τα ένσημα».

«Ήταν μια αγαπητή γυναίκα, έψαχνε μεροκάματο, ήταν χρόνια στη Γερμανία χρόνια, είχε την επιθυμία να επιστρέψει στον τόπο κοντά στη μάνα, τον πατέρα, τον άνδρα της...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Ασθενής βροχή
4.5 °C 81%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies