Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
6.5 °C 67%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Βιολάντα: «Απροστάτευτοι οι εργαζόμενοι» - Θρήνος στα Τρίκαλα για τις 5 αδικοχαμένες μητέρες
Ημερομηνία: Σήμερα 29/1/2026, 14:32 - Εμφανίσεις: 25



Ανείπωτος πόνος για τις 5 αδικοχαμένες εργάτριες της «Βιολάντα», στα Τρίκαλα, και πλήθος «γιατί» συνθέτουν το σκηνικό στα χωριά των Τρικάλων, με κατοίκους, φίλους και συγγενείς να νιώθουν ότι οι εργαζόμενοι είναι εν τέλει απροστάτευτοι.

Στο Γριζάνο Τρικάλων τελείται σήμερα η κηδεία της Αναστασίας Νάσιου, μίας εκ των 5 που βρήκαν φρικτό θάνατο στα συντρίμμια της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα», όπου κατεγράφη η φονική έκρηξη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η Αναστασία, η Έλενα, η Σταυρούλα, η Βάσω και η Αγάπη ήταν και οι 5 σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, σύζυγοι και μητέρες, που άφησαν την τελευταία τους πνοή ενώ δούλευαν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) ​Το χωριό της Αναστασίας είναι βυθισμένο στο πένθος, ωστόσο πίσω από τα δάκρυα υπάρχει η απαίτηση για δικαιοσύνη.

Κάτοικοι του χωριού μίλησαν στην κάμερα του Orange Press Agency για την αδικοχαμένη γυναίκα, ενώ δεν έλειψαν και οι καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας και τη στάση της εργοδοσίας απέναντι στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τα σωματεία.

Στο Γριζάνο Τρικάλων κηδεύεται σήμερα η Αναστασία, που άφησε την τελευταία της πνοή ενώ εργαζόταν document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Δεν μάθαμε τίποτα για την ουσία» ​Ο Θύμιος, δεύτερος ξάδελφος του θύματος, περιγράφει το σοκ της είδησης και το κλίμα που επικρατεί στο χωριό: «Εγώ το ‘μαθα, τ’ άκουσα απ’ την τηλεόραση.

Και μου ήρθε έτσι, ξαφνικά… Την ξέρω γιατί την έχω δεύτερη ξαδέρφη.

Δεύτερη ξαδέρφη.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Τόσο πολύ.

Πώς είναι το χωριό… Είναι έτσι… δύσκολα με το άγχος.

Τίποτα δεν έχουμε να πούμε άλλο.

Τα ίδια, τα ίδια.

Τι να πούμε…».

​ Ο Κοσμάς, κάτοικος της περιοχής, αναφέρεται στην τραγική μοίρα της οικογένειας και τα παιδιά της που βρίσκονται μακριά, εκφράζοντας την αγωνία για τα αίτια:googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Αυτό που μάθαμε.

Τι χάλια… Τι να σας πω τώρ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
6.5 °C 67%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies