Λόρα: Στη Γερμανία αλλά άφαντη η 16χρονη - Καμία επικοινωνία με τους γονείς της από τις 8 Ιανουαρίου Ημερομηνία:
Σήμερα 31/1/2026, 19:36 - Εμφανίσεις: 21
Ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο φυγής από την οικογένειά της και την Ελλάδα φαίνεται ότι είχε οργανώσει η 16χρονη Λόρα που αγνοείται από τις 8 Ιανουαρίου 2026.
Η 16χρονη κατάφερε να πετάξει για Γερμανία τις πρώτες ώρες από την εξαφάνισή της, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο εντοπισμού της στην Ελλάδα.
Η βοήθεια στη Γερμανία Εικάζεται ότι κάποιοι την έχουν βοηθήσει να φέρει εις πέρας το σχέδιο φυγής της ωστόσο μέχρι τώρα από τις έρευνες δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί σε κάποιον συνεργό εντός της Ελλάδας.
Ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι έχει βοήθεια στη Γερμανία και από εκεί φαίνεται να οργανώθηκε το ταξίδι αστραπή που έκανε από την στιγμή που έφυγε από την Πάτρα για την Αθήνα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα ώστε να διαπιστώσει γιατί η 16χρονη πήγε στην περιοχή του Ζωγραφού αρχικά και όχι στην Ομόνοια όπου αγόρασε το αεροπορικό εισιτήριο.
Είχε κάποιο ραντεβού, συνάντησε κάποιο άτομο ή ήταν και αυτή μια κίνηση αποπροσανατολισμού για να χαθούν τα ίχνη της.
Καμία επικοινωνία με τους γονείς της Αν και η 16χρονη κατάφερε να επιστρέψει στη Γερμανία – που όπως φαίνεται επιθυμούσε η ίδια να κάνει – δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής στους γονείς της.
Θα περίμενε κανείς ότι αφού πέτυχε στον σκοπό της, θα έβαζε ένα τέλος και θα έστελνε ένα μήνυμα στην οικογένειά της.
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία όλες αυτές τις ημέρες προβληματίζει αν και τα στοιχεία από τις κινήσεις της, και ίσως κάποιες πληροφορίες, δείχνουν ότι η Λόρα είναι καλά στην υγεία της αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμη να επικοινωνήσει με τους γονείς της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ήταν ήδη στη Γερμανία όταν ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Κωνσταντία Δημογλίδου «η Λόρα εξαφανίστηκε πρωινές ώρες στις ...