Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
5.5 °C 66%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ραγδαίες εξελίξεις για το εργοστάσιο Βιολάντα: Eυθύνες για τουλάχιστον 7 άτομα
Ημερομηνία: 16/2/2026, 22:48 - Εμφανίσεις: 14



Τουλάχιστον επτά ακόμα πρόσωπα περιλαμβάνονται στην δικογραφία που υπέβαλαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για όσα δεν έγιναν στο εργοστάσιο Βιολάντα με αποτέλεσμα να χάσουν από την φονική έκρηξη τη ζωή τους 5 γυναίκες.

Την Τρίτη πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου Βιολάντα έπειτα από την αναβάθμιση της κατηγορίας εναντίον του και εναντίον των δύο άλλων στελεχών της εταιρείας που πλέον αφορά ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα πάντως με το STAR ευθύνες προκύπτουν και για εκείνους που υπέγραφαν τις άδειες και έκαναν εργασίες ενώ γνώριζαν ότι υπάρχει παρανομία ή αδιαφορούσαν και δεν έλεγξαν σωστά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Για την ακρίβεια: -Υπάρχουν 4 μηχανικοί που έβαλαν την υπογραφή τους σε μια άδεια οικοδόμησης ενός κτηρίου που έβλεπαν ότι υπόγειο υπάρχει, αλλά στα χαρτιά είναι άφαντο -Τουλάχιστον 2 μηχανικοί που υπέγραψαν για την επέκταση της μονάδας το 2018 και είδαν και πάλι ότι και το υπόγειο δεν υπάρχει στη μελέτη αλλά και παράνομες δεξαμενές υπάρχουν -Υπάρχει ένας υδραυλικός, ο οποίος τοποθέτησε τις σωληνώσεις με παράτυπη διαδικασία χωρίς να ακολουθούνται τα μέτρα ασφαλείας  για αγωγούς που διοχευτεύουν προπάνιο.

Τέλος, έχουν εντοπιστεί ευθύνες και για υπαλληλους της περιφέρειας και της πολεοδομίας για ελέγχους που δεν έγιναν .

Είναι στη κρίση της δικαιοσύνης πόσους θα καλέσει τις επόμενες μέρες καθώς μου έλεγαν ότι δεν αποκλείεται να έχουμε εντάλματα τα επόμενα 24ωρα.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Προς το παρόν ο μόνος που έχει συλληφθεί είναι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου Βιολάντα, ο οποίος μάλιστα όταν ενημερώθηκε για τις καταθέσεις και τα στοιχεία που τον «καίνε» έπαθε… αμνησία.

Ξέχασε μηχανικούς και υδραυλικούς που δούλευαν για εκείνον.

Συγκεριμένα φέρεται να δήλωσε: «Ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε για μένα και που δούλευαν για μένα…Ποιος είναι ο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
5.5 °C 66%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies