Σπουδαίο ντέρμπι στο κατάμεστο Καραϊσκάκη: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ψάχνουν νίκη κορυφής Ημερομηνία:
Σήμερα 8/3/2026, 09:04 - Εμφανίσεις: 11
Ώρα ντέρμπι στο Φάληρο! Στις 21:00 ο Ολυμπιακός (53β.) θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ (53β.) στο «Γ.
Καραϊσκάκης» στο μεγάλο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον νικητή να γίνεται… συγκάτοικος της ΑΕΚ (56β.) στην κορυφή.
Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκες, καθώς επικράτησαν νε 2-1 οι Πειραιώτες στις Σέρρες και με 4-1 ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας την Κηφισιά.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Ντανιέλ Ποντένσε να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τελικά να τον υπολογίζει για την 24άδα που θα έχει στη διάθεσή του, ενώ ο Βάσκος τεχνικός πήρε και τους 7 ξένους μαζί και θα λάβει απόφαση τελευταία στιγμή ποιοι δύο θα κοπούν από την τελική 20άδα.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε να μην… φανερώσει τις προθέσεις του για το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του, γι’ αυτό και θα έχει όλους τους παίκτες μαζί του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) H αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Λουίζ, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Μουζακίτης, Γιαζίτζι, Ελ Κααμπί, Κλέιτον, Ταρέμι.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου -που ποτέ δεν γνωστοποιεί αποστολή- δεν υπολογίζει στον Γιακουμάκη, που τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε ως αλλαγή απέναντι στην Κηφισιά.
Τάισον και Ντεσπόντοφ είναι διαθέσιμοι, ενώ Μεϊτέ και Κένι παραμένουν αμφίβολοι.