Νέα Μάκρη: Τέσσερις προσαγωγές για τους πυροβολισμούς Ημερομηνία:
Σήμερα 15/3/2026, 13:00 - Εμφανίσεις: 15
Στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων τουρκικής καταγωγής προέβη η Αστυνομία, την Κυριακή, αναφορικά με το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη στις 3 Μαρτίου.
Παράλληλα η αστυνομία αναζητά ένα ακόμα άτομο, επίσης τουρκικής καταγωγής.
Έρευνες γίνονται αυτή την ώρα και στη Θεσσαλονίκη για τουλάχιστον ακόμα ένα άτομο, ενώ η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ είναι σε εξέλιξη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Να υπενθυμιστεί ότι τρία άτομα που κινούνταν με τα πόδια επί της λεωφόρου Μαραθώνος 164, άρχισαν να πυροβολούν στο πίσω μέρος διερχόμενου ΙΧ.
Το αυτοκίνητο διέφυγε ενώ μετά το επεισόδιο και οι τρεις δράστες έφυγαν άρον-άρον.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εντόπισαν 7 κάλυκες και μία σφαίρα.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Μετά από έρευνες το ΙΧ που έγινε στόχος εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Διονύσου με τρύπες από τους πυροβολισμούς ενώ τα άτομα που επέβαιναν είχαν εξαφανιστεί.
Από τον έλεγχο το αυτοκίνητο φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα τουρκικής υπηκοότητας....