Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
11 °C 38%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εθνική Τράπεζα: Τα… μαζεύει για τη χρέωση 0,80 ευρώ σε λογαριασμό – Το μήνυμα σε πελάτες
Ημερομηνία: Σήμερα 16/5/2026, 11:16 - Εμφανίσεις: 21



Σταμάτησε να ισχύει από τις 14 Μαΐου 2026 η μηνιαία χρέωση ύψους 0,80 ευρώ που είχε εισαχθεί στον λογαριασμό από την Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο της μετατροπής του σε «Λογαριασμό Προνομίων», σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της τράπεζας προς τους πελάτες.

Να υπενθυμιστεί ότι προηγουμένως είχαν υπάρχει σχετικές καταγγελίες της ΕΚΠΟΙΖΩ αλλά και δικαστική απόφαση από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι στις πρόσθετες υπηρεσίες του συνδρομητικού λογαριασμού περιλαμβάνονταν παροχές που ήδη παρέχονται δωρεάν στους πελάτες, όπως η υπηρεσία IRIS, χωρίς να αποτυπώνεται με σαφήνεια το συγκριτικό όφελος του «Λογαριασμού Προνομίων».

Εθνική Τράπεζα: Τι θα ισχύσει Όπως επισημαίνεται στην ενημέρωση της τράπεζας προς τους πελάτες «Από τις 14 Μαΐου 2026, έχει παύσει η μηνιαία χρέωση ύψους €0,80 που είχε εισαχθεί στον λογαριασμό σας στο πλαίσιο της μετατροπής του σε «Λογαριασμό Προνομίων», ενώ συνεχίζετε να έχετε τα προνόμια που σας προσφέρει.

Με την επικοινωνία μας αυτή, σας παρέχουμε αναλυτικότερη ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά του «Λογαριασμού Προνομίων», ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα και να αποφασίσετε για τον τύπο λογαριασμού που σας εξυπηρετεί καλύτερα».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Την ίδια ώρα, η δικαστική απόφαση νόμιμη η διαδικασία αυτόματης μετατροπής των λογαριασμών με δυνατότητα εναντίωσης από τον πελάτη (opt-out), όπως και το χρονικό περιθώριο των δύο μηνών που είχε δοθεί για την υποβολή αντιρρήσεων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Εθνικής Τράπεζας προς τους πελάτες: «Αν επιλέξετε να αλλάξετε εντός των 60 ημερών: ο λογαριασμός σας επανέρχεται στην προηγούμενη μορφή του χωρίς καμία επιβάρυνση.  Αν δεν ασκήσετε το δικαίωμα εναντίωσης εντός των 60 ημερών: ο λογαριασμός σας θα συνεχίσει ως Λογαριασμός Προνομίων με τη μηνιαία χρέωση €0,80, η οποία θα ξεκινήσει έπειτα από την παρέλευση της προθεσμίας».

Αναδρομικότητα Παράλληλα,...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
11 °C 38%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies