Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
15 °C 24%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Άργος: «Έφυγε» ο 20χρονος που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί - Προφυλακίστηκαν οι δυο ένστολοι
Ημερομηνία: Σήμερα 12/7/2026, 09:48 - Εμφανίσεις: 44



«Έφυγε» αργά το βράδυ του Σαββάτου ο 20χρονος από το Άργος που είχε τραυματιστεί βαρύτατα κατά την διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Στην απολογία τους ενώπιον του ανακριτή, οι δύο αστυνομικοί αντέκρουσαν τα βασικά στοιχεία της κατηγορίας, ενώ τόνισαν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν Ο 20χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Άργους, στη συνέχεια διακομίστηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Θριάσιου Νοσοκομείου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Οι δύο αστυνομικοί πιο νωρίς το Σάββατο είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Η διαδικασία των απολογιών ήταν πολύωρη και λίγο μετά τις 20:30 έγινε γνωστό ότι οι δύο αστυνομικοί θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μέχρι την κατάληξη του 20χρονου, οι δύο ένστολοι κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Μετά τον θάνατό του, η εξέλιξη αυτή πρόκειται να επηρεάσει και τη νομική πορεία της υπόθεσης.

Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, στην απολογία τους ενώπιον του ανακριτή, οι δύο αστυνομικοί αντέκρουσαν τα βασικά στοιχεία της κατηγορίας, ενώ τόνισαν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν.

Παράλληλα, αμφισβήτησαν τον ενδεχόμενο δόλο και υποστήριξαν ότι πυροβόλησαν για εκφοβισμό.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Οι κατηγορούμενοι περιέγραψαν τι έγινε στο τελευταίο στάδιο της καταδίωξης.

«Ο ύποπτος προσπάθησε να μας χτυπήσει με το αυτοκίνητο τουλάχιστον δύο φορές, ενώ έχει προκαλέσει φθορές σε υπηρεσιακά οχήματα.

Ήμασταν σε διαφορετικά επίπεδα και τρέχαμε.

Οι βολές μας ήταν προειδοποιητικές, για να τον εκφοβίσουμε και να τον υποχρεώσουμε να σταματήσει, ώστε να τον δεσμεύσουμε.

Σε καμία περίπτωση δεν στοχεύσαμε προς το μέρος του υ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
15 °C 24%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies