Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη» Ημερομηνία:
Σήμερα 28/2/2026, 00:48 - Εμφανίσεις: 20
Καθώς η χώρα είναι λίγες μόλις ώρες από τη μαύρη επέτειο των τριών χρόνων από το δυστύχημα των Τεμπών, η μητέρα του Γεράσιμου Ιάσονα Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού, προέβη σε μια συγκλονιστική ανάρτηση.
Την δήλωση έφερε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, με την μητέρα του Γεράσιμου να εύχεται την «Δικαίωση.
Για να μη χάσουμε τελείως τον εαυτό μας, την ανθρώπινη ταυτότητά μας».
Ο 23χρονος φοιτητής είχε μεταφερθεί στο εξωτερικό για νοσηλεία και από τον Μάρτιο του 2025 έχει επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, με τον Γεράσιμο να παραμένει σε κώμα και την οικογένεια να ελπίζει σε κάτι-σαν-θαύμα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η δήλωση της μητέρας του Γεράσιμου «Ακούω παντού: “Μαύρη Επέτειος… την αποφράδα εκείνη μέρα…1096 φορές, 1096 ημέρες…” Ξανά και ξανά.
Για μένα είναι η ίδια κι απαράλλαχτη.
Ο Χρόνος, δεν γιατρεύει.
Γιατί το τραύμα είναι εδώ, μέσα μου, μπροστά μου.
Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη.
Και η Ελπίδα; Δώρο Θεού, και ανθρώπων ευλογημένων που καταθέτουν κάθε μέρα την ψυχή τους στην φροντίδα του παιδιού μου.
Και η Ευχή; Για τη Δικαίωση.
Για να μη χάσουμε τελείως τον εαυτό μας, την ανθρώπινη ταυτότητά μας.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Σε όσους λοιπόν εκλήθησαν για να απολογηθούν και σε όσους -ελπίζω- στην πορεία να κληθούν, έχω να πω: Το Έγκλημα κι η τιμωρία, πάνε πιασμένα απ’ το χέρι.
Αργά ή γρηγορότερα, η Νέμεσις γνωρίζει απ’ την Δικαιοσύνη πιο καλά.
Πάντα Ανεξαιρέτως.
Της είναι αδιάφορα η δύναμη και τα λεφτά.
Βοή Λαού… Παρέα με τα κόκκαλα, αρχίσανε να τρίζουν και οι καρέκλες».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου ο πατέρας του Γεράσιμου, Διονύσης Γεωργιάδης με δήλωση του την οποία και απέστειλε ο συνήγορος της οικογένειας ενόψει της 3η επετε...