Ασλανίδης: Το βίντεο της Καρυστιανού ήταν λάθος. Όσοι γονείς το είδαν σοκαρίστηκαν, η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα» Ημερομηνία:
Σήμερα 27/2/2026, 11:52 - Εμφανίσεις: 12
Την αντίδραση συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών προκάλεσε το βίντεο που ανάρτησε η Μαρία Καρυστιανού, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το πολύνεκρο δυστύχημα.
Ο Παύλος Ασλανίδης, ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, σχολίασε την κίνηση της Καρυστιανού σύμφωνα με δηλώσεις του στο Mega.
Για το βίντεο που ανάρτησε η Καρυστιανού «Εγώ θα πω ότι χθες είχαμε στην Καισαριανή ένα μνημείο αφιερωμένο για τα θύματα των Τεμπών.
Όσοι γονείς ήταν εκεί και πληροφορήθηκαν για το βίντεο σοκαρίστηκαν, δεν τους άρεσε γιατί είναι πολύ σκληρές οι εικόνες», δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Ο κ.
Ασλανίδης δήλωσε αρχικά ότι δεν γνώριζε αν η Μαρία Καρυστιανού είχε πάρει άδεια για τις φωνές που ακούγονται, ο Παύλος Ασλανίδης δήλωσε ότι το βίντεο της Καρυστανού ήταν λάθος «και με τη γυναίκα μου που μίλησα το βράδυ, έκλαιγε.
Είδε εικόνες που δεν είχε ξαναδεί».
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Μαρία Καρυστινού: document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Είδα χθες το όνομα του γιου μου σε ένα μάρμαρο και λύγισα για πρώτη φορά, όχι να δεις αυτό το πράγμα, νομίζω ήταν λάθος», επισήμανε ο ίδιος.
Είχε προηγηθεί χθες η ανάρτηση της Κατερίνας Βουτσινά, αδερφής θύματος των Τεμπών, η οποία απαγόρευε στην κ.
Καρυστιανού να αναφερθεί ξανά σε 57 θύματα.
«Η δολοφονία του αδερφού μου δεν έχει καμία δουλειά σε πολιτικό σποτάκι η οποιαδήποτε αναφορα σε κάθε πτυχή δημοσίου διαλογου σας, καθότι είσθε πολιτικός.
Ευελπιστώ να εισακουστω.
διαφορετικά θα κινηθώ νομικά .
Σας ευχαριστώ», έγραφε στην ανάρτησή της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Από τούδε και στο εξής @mkaristianou Απαγορεύεται να ξανά αναφερθείτε στο νουμερο 57.
Η δολοφονία του αδερφού μου δεν έχει καμία δουλειά σε πολιτικό σποτάκι η οποιαδήποτε αναφορα σε κάθε πτυχή δημοσίου διαλογου σας,καθότι είσθε πολιτικός.