Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
11 °C 41%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ο Πίρλο δίνει προβάδισμα στην Παρί απέναντι στην Άρσεναλ: «60-40 υπέρ των Παριζιάνων»
Ημερομηνία: Σήμερα 29/5/2026, 17:44 - Εμφανίσεις: 8



Ο Αντρέα Πίρλο γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει τελικός Champions League.

Ο Ιταλός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κάτοχος δύο τροπαίων με τη φανέλα της Μίλαν, κατέθεσε την άποψή του ενόψει του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Άρσεναλ, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στους Παριζιάνους.

Σε συνέντευξή του στο Sky Sports, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 στάθηκε ιδιαίτερα στη δουλειά που έχει κάνει ο Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, επισημαίνοντας ότι η γαλλική ομάδα έχει μεταμορφωθεί από ένα σύνολο αστεριών σε μια πραγματική ποδοσφαιρική μηχανή.

Η μεταμόρφωση της Παρί Σεν Ζερμέν Ο Πίρλο καταλόγισε τα εύσημα αποκλειστικά στον Ισπανό τεχνικό, υπογραμμίζοντας πως η φιλοσοφία του άλλαξε πλήρως την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) «Ο προπονητής ξεφορτώθηκε όλα τα μεγάλα αστέρια που παρευρίσκονταν πριν και ήθελε παίκτες έτοιμους να υπηρετήσουν το πλάνο του.

Πλέον δεν υπάρχει κάποιος που να λειτουργεί ανεξάρτητα από την ομάδα.

Όλοι επιτίθενται και όλοι αμύνονται.

Σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπεται κάποιος να μην κάνει τη δουλειά του ανασταλτικά», ανέφερε επί του θέματος.

Ο Ιταλός θεωρεί πως αυτή η συλλογική προσέγγιση είναι το βασικό στοιχείο που έχει οδηγήσει την Παρί στην κορυφή της Ευρώπης, επισημαίνοντας ότι πλέον πρόκειται για μια ομάδα που «τρέχει, πιέζει και παίζει ο ένας για τον άλλον».

Η αποθέωση του Βιτίνια Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Βιτίνια, τον οποίο χαρακτήρισε κεντρικό για τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών Γαλλίας.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο Πίρλο εξήγησε πως το μεγαλύτερο προσόν του Πορτογάλου μέσου δεν είναι μόνο η τεχνική του κατάρτιση, αλλά κυρίως η ικανότητά του να «διαβάζει» το παιχνίδι πριν εξελιχθεί.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων τι θα συμβεί στο γήπεδο.

Ο Βιτίνια έχει εξ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
11 °C 41%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies