O Mπάνκσι «ξαναχτυπά» στη Νέα Υόρκη
Ημερομηνία:
15/3/2018, 23:07 - Εμφανίσεις: 65
ΜαίÏη ΑδαμοποÏλου
Î Îντε χÏόνια Ï€ÎÏασαν από την στιγμή που ο «αόÏατος» Μπάνκσι –ο διασημότεÏος street artist παγκοσμίως του οποίου η ταυτότητα ωστόσο παÏαμÎνει επτασφÏάγιστο μυστικό– είχε αφήσει το στίγμα του στη ÎÎα ΥόÏκη.
Αδίκως οι φανατικοί του θαυμαστÎÏ‚, οι λάτÏεις των καυστικών εικονογÏαφημÎνων σχολίων του, αλλά και οι κυνηγοί ÎÏγων Ï„Îχνης (δεδομÎνου ότι τα ÎÏγα του πωλοÏνται για πολλÎÏ‚ χιλιάδες δολάÏια) αναζητοÏσαν στους τοίχους της πόλης που δεν κοιμάται ποτΠÎνα ίχνος του.
Και ξαφνικά χθες το απόγευμα στον Ï€Ïοσωπικό του λογαÏιασμό στο Instagram εμφανίστηκε το νÎο του ÎÏγο: Îνα από τα χαÏακτηÏιστικά του ποντίκια να Îχει «σκαÏφαλώσει» στην επιφάνεια ενός επιτοίχιου ÏÎ¿Î»Î¿Î³Î¹Î¿Ï Î¼Îµ φόντο το εμβληματικό Î•Î¼Ï€Î¬Î¹ÎµÏ Î£Ï„Îιτ Μπίλντινγκ.
Το Ïολόι είναι σε Îνα κτίÏιο το οποίο Ï€Ïόκειται να κατεδαφιστεί και στÎγαζε παλαιότεÏα υποκαταστήματα μιας Ï„Ïάπεζας και του ταχυδÏομείου. Î’Ïίσκεται στη βοÏειοανατολική γωνία της συμβολής της 6ης ΛεωφόÏου με την 14η οδό στο ΓκÏίνουιτς Βίλατζ.
Τα μÎσα κοινωνικής δικτÏωσης Îχουν ήδη «πάÏει φωτιά» από την εμφάνιση του Μπάνκσι στη ÎÎα ΥόÏκη και πολλοί είναι εκείνοι που ελπίζουν να αφήσει κι άλλα εικαστικά ίχνη του στην πόλη, την οποία ξÎχασε για Ï€Îντε χÏόνια, εστιάζοντας κυÏίως στο Λονδίνο και τη Δυτική Όχθη.
...
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr
|
|
|