Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώÏο Îχει Ï€ÏοκαλÎσει η είδηση του θανάτου του σπουδαίου συνθÎτη ΣτÎλιου ΒαμβακάÏη. Μιλώντας στο κεντÏικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, ο δημιουÏγός και εÏευνητής του ÏεμπÎτικου Ï„ÏαγουδιοÏ, Πάνος Σαββόπουλος, μίλησε για μεγάλη απώλεια.
Όπως είπε, αποκαλÏπτοντας άγνωστες πτυχÎÏ‚ του ΣτÎλιου ΒαμβακάÏη, «από μικÏός ÎπαιÏνε τα ÏŒÏγανα του πατÎÏα του και με αυτό τον Ï„Ïόπο είχε μπει μÎσα στο ÏεμπÎτικο Ï„ÏαγοÏδι από παιδάκι», Ï€ÏοσθÎτοντας πως αποτÎλεσε ταυτόχÏονα συνεπή και άξιο συνεχιστή του ÎÏγου του ΜάÏκου ΒαμβακάÏη.
Τόνισε δε, πως ο ΣτÎλιος ήταν από τους ελάχιστους γιους μεγάλων του ÏεμπÎτικου και του Î»Î±ÏŠÎºÎ¿Ï Ï„ÏÎ±Î³Î¿Ï…Î´Î¹Î¿Ï Ï€Î¿Ï… σεβάστηκε τόσο βαθιά τον γονιό – δημιουÏγό και την παÏάδοση.
...
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr