Roxette : Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της Μαρί Φρέντρικσον
Ημερομηνία:
10/12/2019, 17:14 - Εμφανίσεις: 167
Η Ï„ÏαγουδίστÏια του ÏƒÎ¿Ï…Î·Î´Î¹ÎºÎ¿Ï ÏƒÏ…Î³ÎºÏοτήματος Roxette, ΜαÏί ΦÏÎντÏικσον (Marie Fredriksson), η φωνή των «It must have been love» και «The look» Ï€Îθανε από καÏκίνο, ανακοίνωσε ο μάνατζÎÏ Ï„Î·Ï‚.
«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι η ΜαÏί ΦÏÎντσικσον, του συγκÏοτήματος Roxette, Ï€Îθανε τις Ï€ÏωινÎÏ‚ ÏŽÏες της 9ης ΔεκεμβÏίου Îπειτα από 17χÏονη μάχη με τον καÏκίνο» ανακοίνωσε η Dimberg Jernberg Management.
ΠαÏάλληλα, η οικογÎνειά της δήλωσε: «Με μεγάλη μας λÏπη σας ανακοινώνουμε ότι μια από τις πιο μεγάλες και αγαπημÎνες καλλιτÎχνιδες δεν είναι πια μαζί μας.
Η ΜαÏί ΦÏÎντÏικσον Ï€Îθανε το Ï€Ïωινό της 9ης ΔεκεμβÏίου μετά από μακÏόχÏονη ασθÎνεια».
Ενα από τα πιο επιτυχημÎνα συγκÏοτήματα Η ΣουηδÎζα εÏμηνεÏÏ„Ïια μαζί με τον Î ÎµÏ Î“ÎºÎσλε δημιοÏÏγησαν Îνα από τα πιο επιτυχημÎνα συγκÏοτήματα όλων των εποχών και Îγιναν γνωστοί σε όλο τον πλανήτη.
Λίγα λεπτά Îπειτα από την ανακοίνωση του θανάτου της, ο γνωστός Ï„Ïαγουδοποιός αποχαιÏÎτησε τη ΜαÏί ΦÏÎντÏικσον με Îνα συγκινητικό μήνυμα.
«Ο χÏόνος πεÏνά τόσο γÏήγοÏα.
Δεν πάει και τόσος καιÏός από τότε που πεÏνοÏσαμε ολόκληÏες μÎÏες και νÏχτες στο μικÏοσκοπικό μου διαμÎÏισμα στο Χάλμσταντ, ακοÏγοντας τη μουσική που αγαποÏσαμε, και με κοινά άπιαστα όνειÏα.
Και τι όνειÏο τελικά μοιÏαστήκαμε οι δυο μας» ÎγÏαψε ο Ï„Ïαγουδιστής των Roxette στον Ï€Ïοσωπικό του λογαÏιασμό στο Facebook.
«Σε ευχαÏιστώ ΜαÏι, ευχαÏιστώ για όλα.
Ήσουν μια εξαιÏετική μουσικός, μια κοÏυφαία φωνή, μια απίθανη εÏμηνεÏÏ„Ïια.
Σε ευχαÏιστώ που Îβαψες τα ασπÏόμαυÏα Ï„ÏαγοÏδια μου με τα πιο όμοÏφα χÏώματα.
Ήσουν η πιο Ï…Ï€ÎÏοχη φίλη για πάνω από σαÏάντα χÏόνια.
Îιώθω πεÏηφάνια, τιμή και χαÏά που είχα τη δυνατότητα να μοιÏαστώ μαζί σου τόσο Ï€Î¿Î»Ï Ï‡Ïόνο, ταλÎντο, ζεστασιά, γενναιοδωÏία αλλά και το χιοÏÎ¼Î¿Ï ÏƒÎ¿Ï….
ΣτÎλνω όλη την αγάπη μου σε εσÎνα και στην οικογÎνειά σου.
Τα Ï€Ïάγματα ποτΠδεν θα είναι ξανά τα ίδια», τονίζει στο συγκινητικό του μήνυμα.
 Ποια ήταν η ΜαÏί ΦÏÎντÏικσον ΓεννημÎνη το 1958, σε μια Ï€Î¿Î»Ï Î¼Î¹ÎºÏή πόλη της Σουηδίας, η ΜαÏί ΦÏÎντÏικσον ήταν η μικÏότεÏη κόÏη από τα Ï€Îντε παιδιά της οικογÎνειας κ...
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr
|
|
|