το πένθος βυθίστηκε μαζικά ο καλλιτεχνικός κόσμος έπειτα από την ...
Ημερομηνία:
26/8/2020, 08:49 - Εμφανίσεις: 75
το Ï€Îνθος βυθίστηκε μαζικά ο καλλιτεχνικός κόσμος Îπειτα από την είδηση του θανάτου του κοÏυφαίου Îλληνα Ï„Ïαγουδιστή, Γιάννη Πουλόπουλου ο οποίος «Îφυγε» από τη ζωή, το βÏάδυ της ΚυÏιακής σε ηλικία 79 χÏόνων, Îπειτα από χÏόνια υγειονομικά Ï€Ïοβλήματα που αντιμετώπιζε.
Ο σπουδαίος καλλιτÎχνης που μας χάÏισε μεÏικά από τα πιο όμοÏφα Ï„ÏαγοÏδια «Îφυγε» από ανακοπή το βÏάδυ της ΚυÏιακής (23/8), στη Μονάδα Εντατικής ΘεÏαπείας του Îοσοκομείου Αττικόν.
Όπως Îγινε γνωστό μÎσα από σχετική ανάÏτηση της Μελίνας Ασλανίδου στα social media, το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο, θα μποÏοÏν να πουν φίλοι και συγγενείς σήμεÏα ΤετάÏτη 26 ΑυγοÏστου στις 6 το απόγευμα στο ΚοιμητήÏιο της Κηφισιάς όπου θα γίνει η κηδεία του.
Ο ίδιος ο Γιάννης Πουλόπουλος ήταν άλλωστε Δημότης Εκάλης και κάτοικος ÎÎας Κηφισιάς τα τελευταία χÏόνια.
ΣυντετÏιμμÎνη η σÏζυγός του Ο θάνατος του Γιάννη Πουλόπουλου, Îχει αφήσει συντετÏιμμÎνη και την οικογÎνεια του σπουδαίου Ï„Ïαγουδιστή, ενώ η σÏζυγός του, δεν θα μποÏοÏσε να συνειδητοποιήσει ότι ο Γιάννης της, αναχώÏησε για πάντα από κοντά της.
Η σÏζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου, ΜπÎτυ ΠουλοποÏλου, άνοιξε την «καÏδιά» της στο MEGA.
Τα λόγια της για τον σÏζυγό της, Ïαγίζουν «καÏδιÎς».
«Έτσι ξεκίνησε η ταλαιπωÏία, από τα μάτια του.
Όσο να ‘ναι κατÎπεσε με τα μάτια του.
Και ίσως ήÏθαν κάποια άλλα Ï€Ïοβλήματα στην υγεία που δεν μποÏοÏσε να δώσει τόση σημασία».
Πάνω από 35 χÏόνια Îμειναν μαζί αγαπημÎνοι, ο Γιάννης Πουλόπουλος με τη σÏζυγό του.
Μόνο ο θάνατος κατάφεÏε να τους χωÏίσει.
«Είχε καταλάβει και… ίσως δεν είχε την επιθυμία να αφήσει εμÎνα και την Άντα.
Δεν ήθελε.
Ήθελε να είναι μαζί μας.
Ήταν δυνατός χαÏακτήÏας.
Ήτανε… Μια χαÏά τα πάλευε, μαζί με μÎνα, με την κόÏη του, με την πεθεÏά του.
Το παλεÏαμε… ΒλÎπαμε και αυτόν τον κοÏοναϊό.
Πάλευε».
Ο Γιάννης Πουλόπουλος με μια ματιά Ο Γιάννης Πουλόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1941 στην ΚαÏδαμÏλη Μεσσηνίας, στην πεÏιοχή της Μάνης.
Οι γονείς του, μεσσηνιακής καταγωγής, κατοικοÏσαν στην Αθήνα, στην πεÏιοχή του ΜεταξουÏγείου και Ïσ...
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr
|
|
|