Στην πιο ανθρωποκεντρική της έκθεση έως σήμερα, η Ισμήνη Μίχα ...
Ημερομηνία:
30/9/2020, 00:07 - Εμφανίσεις: 122
Στην πιο ανθÏωποκεντÏική της Îκθεση Îως σήμεÏα, η Ισμήνη Μίχα υμνεί τις γυναίκες.
Οι δικÎÏ‚ της γυναίκες είναι νεαÏÎÏ‚, αλλά ÏŽÏιμες, αποφασιστικÎÏ‚, σαγηνευτικÎÏ‚ και συνειδητοποιημÎνες.
Η εικαστικός, εμπνευσμÎνη από την ΑναγÎννηση, τοποθετεί τις ÏεαλιστικÎÏ‚ μοÏφÎÏ‚ της σε Îνα μπαÏοκικό, θεατÏικό σκηνικό, Ï€Ïοσδίδοντας τους μια μυστηÏιακή διάθεση.
Τα Ï€Ïόσωπα στα ÎÏγα της συνήθως δεν φαίνονται, δυσκολεÏοντας τον θεατή να Ï€Ïοσεγγίσει τα μάτια τους- τον καθÏÎφτη της ψυχής τους.
Είναι, όμως, η γλώσσα του σώματός τους που μαÏτυÏά πολλά για τον εσωτεÏικό τους κόσμο… ΠληÏοφοÏίες Τίτλος: Η ΤεθλασμÎνη του Κόσμου Ατομική Îκθεση της Ισμήνης Μίχα Εγκαίνια: ΠαÏασκευή 16 ΟκτωβÏίου, στις 19:00 ΠοÏ: Αίθουσα ΤÎχνης Î•Î»Î»Î·Î½Î¿Î³Î±Î»Î»Î¹ÎºÎ¿Ï Î£Ï…Î½Î´Îσμου, Πλατεία Κολωνακίου 2, τηλ.: 210 3606231 ΔιάÏκεια Îκθεσης: Έως ΤÏίτη 20 ΟκτωβÏίου ÎÏες: ΚαθημεÏινÎÏ‚ 10:00-14:00 και 18:00-21:00, ΣαββατοκÏÏιακα 10:00-20:00 ΔημοσιεÏτηκε από Ισμήνη Μίχα στις Σάββατο, 19 ΣεπτεμβÏίου 2020 Σημείωμα Ισμήνης Μίχα Η λαχτάÏα μου να εκφÏαστώ, αλλά και η αγάπη μου για την Ï„Îχνη με Îκαναν να ετοιμάσω αυτή την Îκθεση, γιατί η ζωγÏαφική για μÎνα είναι ανάσα ζωής.Είναι μεγάλη η χαÏά μου που μου δίνεται η δυνατότητα να υμνήσω τη γυναίκα, την γεννήτÏα του κόσμου, ενός κόσμου που στις μÎÏες μας δοκιμάζεται σε κάθε επίπεδο.ΠιστεÏω ότι αν κάθε γυναίκα μποÏοÏσε να εκφÏαστεί ως καλλιτÎχνης, τις ίδιες εικόνες θα εμπνεόταν.
Γυναίκες- αεÏικά σε Îνα σουÏεαλιστικό πεÏιβάλλον, ευθείες μιας τεθλασμÎνης....
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr
|
|
|