ΥΠΠΟ: fake news τα περί αναγραφής του ονόματος της υπουργού στην Ακρόπολη
Ημερομηνία:
6/4/2021, 20:35 - Εμφανίσεις: 59
Με ανακοίνωσή του το υπουÏγείο Î Î¿Î»Î¹Ï„Î¹ÏƒÎ¼Î¿Ï Î´Î¹Î±ÏˆÎµÏδει ότι Ï€Ïόκειται να αναÏτηθεί στον Î’Ïάχο της ΑκÏόπολης Πινακίδα που θα μνημονεÏει το όνομα της υπουÏÎ³Î¿Ï Î Î¿Î»Î¹Ï„Î¹ÏƒÎ¼Î¿Ï Îº.
Λίνας Μενδώνη και υποστηÏίζει ότι Ï€Ïόκειται για fake news και απόπειÏα «δολοφονίας χαÏακτήÏα» από τη μεÏιά του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓÏαφείου ΤÏπου του ΥΠΠΟ Îχει ως εξής: «​Η στοχοποίηση της ΥπουÏÎ³Î¿Ï Î Î¿Î»Î¹Ï„Î¹ÏƒÎ¼Î¿Ï ÎºÎ±Î¹ Î‘Î¸Î»Î·Ï„Î¹ÏƒÎ¼Î¿Ï Î›Î¯Î½Î±Ï‚ Μενδώνη Îχει ξεπεÏάσει τα ÏŒÏια της αντιπολιτευτικής κÏιτικής.
Είναι δολοφονία χαÏακτήÏος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χÏόνια της διακυβÎÏνησής του δεν Îκανε απολÏτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δÏο σχεδόν χÏόνια που είναι στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην Ï€Ïοσπάθειά του να ακυÏώσει τα ÎÏγα τα οποία γίνονται.
Τα ÎÏγα στην ΑκÏόπολη τον Îχουν ξεπεÏάσει.
Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκÎπτες του χώÏου.
Οσο ο χώÏος ήταν κλειστός είχαν πεÏιθώÏιο για ασÏστολα ψÎματα και διαστÏεβλώσεις. ΤώÏα ΟΧΙ.
Καμία πινακίδα δεν θα αναÏτηθεί επί του Î’Ïάχου της ΑκÏοπόλεως.
Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογÏαφίες των πινακίδων, που σÏμφωνα με τον Ï€ÏογÏαμματισμό, θα αναÏτηθοÏν εντός των επομÎνων ημεÏών.» Οι πινακίδες που θα τοποθετηθοÏν στην ΑκÏόπολη, όπως τις Îδωσε στη δημοσιότητα το υπουÏγείο Î Î¿Î»Î¹Ï„Î¹ÏƒÎ¼Î¿Ï Î ÏŽÏ‚ Ï€ÏοÎκυψε το θÎμα Το θÎμα Ï€ÏοÎκυψε μετά από άÏθÏο της εφημεÏίδας «Αυγή» που αναφεÏόταν στο κείμενο της «ΣÏμβασης ΔωÏεάς» ανάμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο, το ΚοινωφελÎÏ‚ ΊδÏυμα «ΑλÎξανδÏος Σ.
Ωνάσης» και την εταιÏεία «ΑΡΙΟÎΑ ΕΛΑΣ ΑΕ» για την κατασκευή του ανελκυστήÏα πλαγιάς για την άνοδο ατόμων με αναπηÏία στον Î’Ïάχο της ΑκÏόπολης και για τον φωτισμό του μνημείου.
Το κείμενο της ΣÏμβασης Îδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η υπουÏγός την πεÏασμÎνη εβδομάδα απαντώντας σε εÏώτημα (και αίτηση κατάθεσης εγγÏάφων) βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο άÏθÏο 9 της ΣÏμβασης δωÏεάς Ï€ÏοβλÎπεται ότι: «Το Δημόσιο συμφωνεί ότι στην αÏχή και την απόληξη της πλατφόÏμας του ανελκυστήÏα πλαγιάς και στην είσοδο των Î Ïοπυλαίων της ΑκÏόπολης, δίπλα από τη σχετική επιγÏαφή που αφοÏά τη χοÏηγία των Ε.Ε.
και ...
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr
|
|
|