Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Η κάμερα του δύτη κατέγραψε το μαρτυρικό του τέλος - «Προσπάθησε για 40 λεπτά» Ημερομηνία:
26/3/2026, 20:56 - Εμφανίσεις: 20
Με το χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του 34χρονου πιλότου για μια κατάδυση στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, μαζί με ένα φίλο του.
Σε ένα δύσκολο σημείο, στο «Πηγάδι του Διαβόλου» ο 34χρονος εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανέλθει στην επιφάνεια της θάλασσας και να εντοπίσει τραγικό θάνατο.
Κατέγραψε το… τέλος Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή η κατάδυση θα ήταν η τελευταία για τον 34χρονο δύτη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Σε ένα σημείο που οι δύτες γνωρίζουν ότι είναι παγίδα θανάτου, το δυνατό ρεύμα τον παρέσυρε και η κατάδυση μετατράπηκε σε εφιάλτη με φρικτό τέλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος είχε πάνω του μια κάμερα που καταγράφει όλες τις κινήσεις μέσα στο βυθό.
Όπως αναφέρουν άτομα που έχουν αρκετή εμπειρία στις καταδύσεις, φαίνεται ότι ο άτυχος δύτης κατέγραψε, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, τις τελευταίες στιγμές του.
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Χάθηκε σε δύο δευτερόλεπτα» Μαζί του στη μοιραία κατάδυση βρισκόταν ένας φίλος του, ο οποίος κατάφερε να σωθεί.
Χάθηκε σε δύο δευτερόλεπτα, λέει.
«Γινόταν πιο δυνατό το ρεύμα και τον παρέσερνε στο εσωτερικό της σήραγγας.
Είχαμε 3 μέτρα απόσταση και πριν προλάβω να αντιδράσω, μέσα σε δύο δευτερόλεπτα τον είδα να χάνεται από το οπτικό μου πεδίο» δήλωσε ο δύτης που ήταν συνοδός του 34χρονου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Αν και οι δύο δύτες παρευρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, προσπάθησε να τον βοηθήσει ρίχνοντάς του ένα σκοινί, όμως αυτό δεν άντεξε και κόπηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθηθεί ο 34χρονος.
«Το μπαλόνι έφτασε σε εκείνον.
Έπιασε το σκοινί κι εκείνη την στιγμή τραβάω εγώ και τραβάει κι εκείνος από την άλλη μεριά.
Όμως το σκοινί δεν άντεξε το βάρος και κόπηκε» επισήμανε χαρακτηριστικά.
«Προσπάθησε για περίπου 40 λεπτά» Όπως εξήγησε ο συνοδός δύτης έπειτα από την πρώτη αποτυχημένη προσπ...