Αρτέμιδα: Εξαφάνιση θρίλερ μεταφράστριας από την Κίνα - Οι τελευταίες φωτογραφίες που έστειλε στην πεθερά της Ημερομηνία:
Σήμερα 27/6/2026, 10:24 - Εμφανίσεις: 11
Mυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 50χρονης μεταφράστριας κινεζικής καταγωγής, Γιου Τινγκ.
Η γυναίκα χάθηκε μυστηριωδώς τις πρωινές ώρες της 20ής Μαΐου αφού πήρε κάποια έγγραφα από το δημαρχείο Σπάτων που έστειλε στο σύζυγό της.
Από τότε, κανείς δεν την ξαναείδε.
Οι τελευταίες φωτογραφίες που έστειλε η Γιου Τινγκ από τη στάση του λεωφορείου και μέσα σε αυτό, στην μητέρα του συζύγου της, αποδεικνύονται σήμερα πολύτιμα ντοκουμέντα στην έρευνα για την εξαφάνισή της.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» κατάφερε να εντοπίσει και τον οδηγό του λεωφορείου που όπως αποδεικνύεται, την μετέφερε στο τελευταίο γνωστό σημείο της επιβεβαιωμένης διαδρομής της.
Η πεθερά της σοκαρισμένη από τις εξελίξεις περιγράφει την επικοινωνία που είχαν, πριν χαθούν τα ίχνη της.
«Της είχα πει κάποια στιγμή: “Καλά, δεν φτάνει που πηγαίνεις εκεί, πηγαίνεις και με λεωφορείο;”.
Και μου απάντησε ότι με το λεωφορείο την πρόσεχαν λιγότερο.
Είχε μια λογική αυτό, γιατί πολλές φορές μετέφερε χρήματα»document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Προφανώς ήταν μέσα στο λεωφορείο με τα λευκά ρούχα που φορούσε όταν έφυγε από το σπίτι.
Δεν μιλήσαμε.
Μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία και άλλες δύο.
Συνήθιζε κάπου-κάπου να μου στέλνει φωτογραφίες».
Σε μία από αυτές η Γιου Τινγκ φαίνεται να αναμένει στη στάση το λεωφορείο, ενώ σε άλλη διακρίνεται ήδη μέσα στο όχημα, λίγα λεπτά πριν χαθεί κάθε ίχνος της.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Μου έστειλε αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να γράψει κάτι.» Όσο περνούν οι ημέρες, η αγωνία μεγαλώνει και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.
«Δεν ήταν πολύ δεκτική στο να έχουμε καθημερινή επικοινωνία γιατί ήταν απασχολημένη συνήθως.
Εγώ την έπαιρνα τηλέφωνο.
Δεν μπορούσα να φανταστώ με τίποτα ότι κάτι θα μπορούσε να συμβαίνει.