Ζάκυνθος: Τροχαίο με «γουρούνα» είχαν δύο τουρίστριες - Έπεσαν σε γκρεμό 20 μέτρων Ημερομηνία:
Σήμερα 18/7/2026, 01:04 - Εμφανίσεις: 21
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (17/70, όταν δύο γυναίκες ολλανδικής καταγωγής, περίπου 20 χρονών, έπεσαν με ένα όχημα τύπου γουρούνα σε γκρεμό 20 μέτρων στο Ξηροκάστελλο, στην Ζάκυνθο.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η μία γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνη της, ενώ για τη δεύτερη χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα και οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης.
Μετά από λίγο πυροσβέστες προσέγγισαν το σημείο καθόδου και μετέφεραν την δεύτερη Ολλανδέζα, η οποία φέρει ελαφρά τραύματα, σε ασφαλές σημείο.
Εν συνεχεία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Ολοκληρώθηκε #μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας σε ασφαλές σημείο, μετά από εκτροπή του οχήματος της και πτώση του σε γκρεμό, στην περιοχή Ξηροκάστελλο Ζακύνθου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 17, 2026...